Nieuwlandparc 309 B, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel onderhoudsabbonementen

We zijn zowel voor de verwarming van onze woning als voor de warmwater voorziening afhankelijk van de CV-ketel. Toch blijkt in de praktijk dat veel mensen nooit naar hun CV-ketel omkijken, tot het moment dat deze het begeeft. Ze laten niet of nauwelijks onderhoud uitvoeren, terwijl de CV-ketel een van de meest storingsgevoelige apparaten in huis is. Paraat Service & Onderhoud vertelt u graag meer over het belang van CV-ketel onderhoud, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Waarom is onderhoud aan je cv-ketel nodig?

De gemiddelde CV-ketel maakt al snel zo’n duizend branduren per jaar en heeft, net als bijvoorbeeld uw auto, eens in de zoveel tijd wat onderhoud nodig. Veel mensen stellen dit onderhoud uit, omdat ‘de CV-ketel het nog gewoon doet.’ Kleine lekkages of een verkeerde afstelling van de regelapparatuur zullen in de eerste instantie wellicht niet opvallen, maar kunnen wel voor een onnodig hoog energieverbruik en versnelde slijtage zorgen. Om nog maar niet te spreken over het risico op koolmonoxidevergiftiging en brand! Door jaarlijks een onderhoudsbeurt voor uw CV-ketel in te plannen, zorgt u dat de kans op storingen tot een minimum beperkt blijft, dat de veiligheid gewaarborgd blijft, dat u minder energie verbruikt en dat de levensduur van uw CV-ketel verlengd wordt.

CV-ketel onderhoud door onze servicepartner HanVos Warmtetechniek

CV-ketel onderhoud begint met een controle van het toestel. Ook worden de brander en de warmtewisselaar schoongemaakt, en worden waar nodig de regel- en beveiligingsapparatuur opnieuw afgesteld. Voor het regelen van het onderhoud van uw cv-ketel of het afsluiten van een onderhoudsabonnement kunt u terecht bij onze servicepartner HanVos Warmtetechniek. Bekijk hieronder de actuele prijzen.

Onderhoudsabonnement VR en HR ketels     € 64,- per jaar
Onderhoudsabonnement VR en HR ketels All-In     € 119,- per jaar
Abonnement voor cv ketels met verlengde garantie     € 79,- per jaar
Tweede toestel op hetzelfde adres     € 39,- per jaar
Zonne boilersysteem abonnement alle merken.     € 49,- per jaar
Vloerverwarming systeem abonnement alle merken.     € 49,- per jaar
Indirect gestookt heather/luchtgordijn.     € 97,- per jaar
Direct gestookt heather/luchtgordijn.     € 119,- per jaar

Meer informatie

Klik op de knop hieronder om meer informatie over de onderhoudsabonnementen te vinden of gelijk een abonnement af te sluiten:

Onderhoudsabonnementen bekijken